haaland dres dětský Tipy redaktorů Messi může posunout

haaland dres dětský Tipy redaktorů Messi může posunout pomalý start PSG za sebe s hlavní rolí proti Realu Madrid „Uvidí, kdo jsme!“ – Cancelo, Dias, Bernardo a Ederson se vracejí do Benfica-Sporting rivalita s Man City Změna pozice a rozhovory s Rangnickem – Jak Sancho našel svou formu na Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Stane se bývalý muž z Man City Wonderkid ‚novým Sanchem “ v Dortmundu?
Nenavrhl žádný údaj o tom, kdy by to mohlo být, ale zesílily spekulace o tom, že City dostal dvouletý zákaz účasti v soutěži Ligy mistrů.

McManaman chápe, proč se řeč o odchodu objevila, ale pochybuje, že z toho něco bude.

Bývalá hvězda Blues připouští, že nával letní aktivity by mohl vidět dramatický posun transferového obrazu, ale považuje za nepravděpodobné, že by Sterling prosadil změnu prostředí.

„Manchester City je v tuto chvíli lepším fotbalový dres s vlastním potiskem týmem než Real Madrid, takže Raheem je pro něj v tuto chvíli už v nejlepším klubu,“ řekl McManaman pro HorseRacing.net.

„Nikdy nevíme, co se stane za dva nebo tři roky. Když mají španělské strany do určité míry klid, pak jdou do toho a prostě rozbijí přestupový trh.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *